5 keer loos alarm voor brandweer

867

BrandweerUITGEEST – De vrijwillige brandweer van Uitgeest is de afgelopen drie dagen vijf keer uitgerukt voor brandmeldingen.
 
De eerste melding was zaterdagochtend 22 maart rond kwart voor 6 . Dit betrof een automatisch brandalarm in het Princenhoff aan het Bollenhof in Uitgeest. De tweede melding kwam zondagochtend 23 maart om half 6. Dit betrof een rook/CO melder in een woning ook aan het Bollenhof.
 
De derde en vierde melding kwamen maandag 24 maart binnen om 5 uur `s morgens en 4 uur `s middags. Ook dit waren automatische brandmeldingen in het Princenhoff aan het Bollenhof in Uitgeest. In alle gevallen betrof het loos alarm.
 
Maandagavond 24 maart werd de brandweer van Uitgeest wederom gealarmeerd. Ditmaal voor een woningbrand aan de Middelweg in Uitgeest. Ook brandweer Heemskerk werd hiervoor opgeroepen. Uiteindelijk bleek dit een vuurkorf op een balkon te zijn wat voor brand werd aangezien door een voorbijganger. Ook deze keer kon de brandweer met onverrichte zaken terug naar de kazerne.
 
 

Reacties

Reacties