Afhijsing persoon aan de Anna van Renesselaan Uitgeest

911

UITGEEST – Dinsdagochtend omstreeks tien over negen ’s morgens werd er een ambulance richting de Anna van Renesselaan gestuurd voor een “spoed eerste hulp” melding. Hierop is de ambulance met de hoogste spoed richting de Anna van Renesselaan gegaan.

Ter plaatse is het slachtoffer behandeld door de ambulancedienst. Echter bevond het slachtoffer zich op de eerste verdieping van de woning, en kon niet zelfstandig naar beneden. Hierop is rond tien voor half tien de hulp van de brandweer ingeschakeld. Brandweer Heemskerk werd hierbij gealarmeerd om met de ladderwagen 54-653 richting Uitgeest te gaan. Ook de tankautospuit 634 van Uitgeest werd richting de Anna van Renesselaan gestuurd.


De brandweer van Heemskerk heeft met de ladderwagen het slachtoffer van de eerste verdieping gehaald, waarbij de brandweer van Uitgeest heeft geassisteerd. De brandweer heeft hierna het slachtoffer weer overgedragen aan de ambulancedienst. Hierna kon de brandweer weer richting de kazernes.


Wat er precies in de woning heeft voorgevallen, waardoor de ambulancedienst ingeschakeld moest worden is nog niet bekend.


Foto`s: 112-Uitgeest.nlReacties

Reacties