Agressieve man op de Langebuurt: traumahelikopter ingezet

1944

UITGEEST – In de nacht van zaterdag 22 augustus op zondag 23 augustus gedroeg een 33-jarige man uit Emmen zich dusdanig agressief en vervelend dat hij een horecagelegenheid moest verlaten.

Hierna heeft de man een andere horecagelegenheid bezocht, alwaar hij zich opnieuw misdroeg en agressief werd. Ook hier werd de man het café uitgezet. Eenmaal buiten gekomen ging de man verder met agressief gedrag. De man was niet te kalmeren. Hij spuugde naar de beveiligers, schold ze uit en probeerde ook één van de beveiligers te bijten.

Uiteindelijk kon de man door de ter plaatse aanwezige beveiligers worden overmeesterd. Door de ter plaatse gekomen politie werd de man overgenomen, waarna bleek dat de man onwel was geworden en er een ambulance ter plaatse moest komen. De man was slecht aanspreekbaar waardoor er uit voorzorg een tweede ambulance en de traumahelikopter uit Amsterdam werden gealarmeerd.

Kort na de behandeling kwam de man weer bij kennis en vertoonde weer agressief gedrag. Na een kalmeringsmiddel te hebben gekregen werd de man overgebracht naar het ziekenhuis te Alkmaar voor een nader onderzoek.

Reacties

Reacties