Auto in de sloot langs N203

1704

IMG_6608 (Medium)UITGEEST – Vrijdagochtend rond 5 voor 5 werd de brandweer van Uitgeest en Velsen gealarmeerd voor een voertuig te water langs de provincialeweg N203 ter hoogte van het Shell tankstation. Ook een ambulance, de officier van dienst geneeskunde en een de traumahelikopter uit Amsterdam werden gealarmeerd.
 
Ter plaatse bleek dat er een auto in de sloot lag in de sloot langs de N203 van Uitgeest richting Castricum. Het slachtoffer was zelfstandig uit de auto gekropen en door omstanders opgevangen bij het Shell tankstation. Voor de brandweer was er gelukkig niets meer te doen. Het traumateam uit Amsterdam hoefde niet ter plaatse te komen. De brandweerduikers van brandweer Velzen konden ook onverrichte zaken retour.
 
Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd. Het verkeer ondervond gezien het tijdstip weinig last van het ongeval. Vermoedelijk heeft een flinke hagelbui ervoor gezorgd dat de bestuurder met de auto van de weg raakte en in de sloot belandde.
 

Reacties

Reacties