Auto-inbrekers na zoektocht niet meer gevonden

1170

UITGEEST – In de nacht van maandag 29 augustus op dinsdag 30 augustus werden in de omgeving van de Boetenvenstraat/Kooglaan twee auto-inbrekers betrapt.
 
Ondanks de inzet van een politiehond en een zoektocht van de politie wisten de auto-inbrekers toch te ontkomen. Aan de Kooglaan bleek weer een auto te zijn opengebroken.
 
Eerder werden al twee auto-inbrekers betrapt door twee vissers aan de Zienlaan. Donderdag 25 augustus waren twee mannen aan het vissen in De Kuil. Zij lagen te slapen in een tentje en hadden de auto geparkeerd op het naastgelegen parkeerterrein. Omstreeks 03.50 uur werden zij wakker van het geluid van het inslaan van een ruit. Zij renden naar hun auto en zagen dat twee ruiten waren vernield. Het navigatiesysteem bleek uit het dashboardkastje te zijn ontvreemd. Bij het voertuig zagen zij twee jongens op een scooter, die wegreden in de richting van de Geesterweg/ Provincialeweg.
 
Grote serie auto-inbraken.
Bij een auto die geparkeerd stond op de inrit van een woning aan De Kuil werden van 22 op 23 augustus een kentekenbewijs en twee ruitentikkers meegenomen. Er werden geen braaksporen gevonden. Op 23 augustus werd een ruit ingeslagen van een vrachtauto die geparkeerd stond aan de Zienlaan.
 
Van 25 op 26 augustus werd en een ruit ingeslagen bij een Audi A3 aan de Kruiskamplaan. Het stuur met airbag en drie zonnebrillen werden gestolen. Dezelfde nacht werd ook ingebroken bij een auto aan de Benningskamplaan, opnieuw door een ruit in te slaan. Dit maal betrof het een BMW. Hieruit werden de stuurairbag en navigatie meegenomen. Uit een Mitsubishi aan de Vrede werd die nacht aan navigatiesysteem meegenomen. Ook bij een Mercedes aan de Graskamplaan werd die nacht een stuur met airbag ontvreemd door een ruit in te slaan.
 
Vrijdag 26 augustus was een Audi A3 aan de Kalverkamplaan het doelwit van inbrekers. Rond 4.00 uur werd een ruitje ingeslagen waarna het alarm afging. Er was niets ontvreemd. Van 26 op 27 augustus werd ingebroken bij een Volkswagen Golf aan de Spin. Na het inslaan van een ruit werden een los navigatiesysteem, een zonnebril, schoenen en papieren meegenomen. Ook werd geprobeerd het ingebouwde navigatiesysteem te demonteren. Op de Cnollenbijter had men het gemunt op een VW Polo. Ook hier werd een ruit ingeslagen. Er werd niets meegenomen.
 
In de nacht van 27 op 28 augustus sloegen de inbrekers toe bij een VW Polo op de Juffer. Er werd een ruit ingeslagen en een navigatiesysteem ontvreemd.
 
In verband met bovenstaande auto­-inbraken verzoekt de politie om uw medewerking. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze misdrijven. Of misschien staan de daders op privé camerabeelden. U kunt uw informatie of tip doorgeven via 0900­-8844. Anoniem melden? Dit kan via 0800-7000
 

Reacties

Reacties