Auto met caravan geschaard op A9

1092

BrandweerUITGEEST – De brandweer van Uitgeest, Heemskerk en Velsen-Zuid werden donderdagmiddag omstreeks tien voor twee met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de A9 ter hoogte van Uitgeest. Ook een ambulance werd met spoed naar de A9 gestuurd.
 
 
 
Ter plaatse is er op de A9 tussen Heemskerk en Uitgeest een auto met caravan geschaard. De auto stond met veel schade tegen de vangrail en de caravan ligt op zijn dak op de A9. De bestuurder was al uit de auto en is in de ambulance gecontroleerd. Hij is met de schrik vrijgekomen.
 
Met behulp van het hulpverleningsvoertuig van de brandweer is de caravan van de trekhaak getakeld. Een bergingsbedrijf heeft de auto en caravan afgevoerd. De politie zal de auto en caravan onderzoeken omdat het vermoeden bestaat dat de caravan te zwaar of verkeerd beladen was. Rond 3 uur is de A9 weer vrijgegeven.
 
Het is overigens de tweede keer in korte tijd dat er een caravan schaart op de A9. Op donderdag 29 mei rond 11 uur schaarde er ook een auto met caravan op de A9.
 
Foto: Media-Info.
IMG-20140605-WA0003

Reacties

Reacties