Auto te water tussen Uitgeest en Heemskerk [UPDATE]

1188

UITGEEST / HEEMSKERK – De hulpdiensten werden vrijdagavond 21 december rond tien over tien gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Tolweg tussen Uitgeest en Heemskerk. Direct werden meerdere politieauto`s en een ambulance richting de Tolweg gestuurd.


Een bestuurder van een auto was met zijn auto te water geraakt. De man reed op de Tolweg van Uitgeest naar Heemskerk toen hij met zijn auto een verkeersbord raakte en vervolgens in de naastgelegen sloot terecht kwam.


Het slachtoffer heeft zelfstandig zijn wagen kunnen verlaten. Ter plaatse gekomen agenten hebben vervolgens zijn nek gestabiliseerd tot de ambulance ter plaatse kwam. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer verder gestabiliseerd met een nekkraag en een wervelplank. Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.


Een berger heeft de auto uit de sloot gesleept en afgevoerd. Tijdens het ongeval was één rijbaan beschikbaar op de Tolweg. Politieagenten hebben het verkeer langs het ongeval geleid. De toedracht van het ongeval en de aard van de verwondingen van het slachtoffer zijn nog onbekend.


UPDATE: Zondag 23-12-2012

De bestuurder van de auto die te water raakte, een 18-jarige man uit Uitgeest verklaarde dat hij moest uitwijken voor tegemoetkomend verkeer en daarna de macht over het stuur verloor en in het water terecht kwam. De politie is op zoek naar getuigen va dit ongeval. Zij worden verzocht te bellen met Politie Kennemerland via 0900-8844.


Reacties

Reacties