Auto uitgebrand Parallelweg Uitgeest

1322

UITGEEST – De brandweer van Uitgeest werd in de nacht van zondag op maandag rond tien over half 2 uur gealarmeerd voor buitenbrand aan de Parallelweg in Uitgeest. Bij het recreatieterrein Uitgeestermeer langs de A9 stond op de parkeerplaats een voertuig in de brand.


De brandweer heeft het voertuig weten te blussen, maar kon niet voorkomen dat deze volledig uitbrandde. Hierna heeft de politie het incident overgenomen omdat het vermoeden bestaat dat het voertuig gestolen was. Onder andere mistte het motorblok en de velgen. Het voertuig is door een bergingsbedrijf weggesleept.


De politie doet onderzoek naar de brand en de herkomst van het busje. Mensen die getuige zijn geweest van de brand, die verdachte personen hebben gezien of die informatie hebben over het moment dat de bus op de locatie werd neergezet, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Uitgeest via 0900-8844. Informatie mag ook anoniem doorgegeven worden door te bellen met 0800-7000


In April stond er ook al een auto in de brand op het Uitgeestermeer. Ook deze was vermoedelijk van diefstal afkomstig en was volledig gestript.

Reacties

Reacties