Automobilist rijdt door na aanrijding Uitgeest: getuigen gezocht

1096

UITGEEST- Omstreeks 16.15 uur raakte een automobilist gewond aan zijn arm na een aanrijding op de Geesterweg.

De man reed in de richting Akersloot toen een auto uit tegenovergestelde richting zijn auto op de weg keerde. Hij kon deze auto niet meer ontwijken en een aanrijding was het gevolg. Beide voertuigen liepen ernstige schade op.


De bestuurder die zijn auto keerde op de weg reed er echter met zijn beschadigde auto vandoor. De auto werd later aangetroffen in Uitgeest en versleept. Dit was volgens een 112-Uitgeest.nl fotograaf een zilvere Volkswagen Golf 5 of 6 met een zwaar beschadigde voorkant, beschadigde zijkant en de motorkap half open. Onze fotograaf zag deze rijden over de Geesterweg en reed in de richting van station Uitgeest.


Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel ter plekke behandeld, zijn auto werd weggesleept. De politie onderzoekt de zaak.


De politie roept op om getuigen zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem 0800-7000UPDATE 07-09-2012 — 13:17:
Inmiddels is er ook een Burgernet bericht verstuurd om eventuele getuigen van de aanrijding zich te melden bij de politie. Mocht u getuige zijn geweest van deze aanrijding belt u dan met de politie via 0900-8844UPDATE 12-09-2012 — 16:48:
De zwaar beschadigde auto werd aangetroffen aan de Wethouder Twaalfhovenstraat in Uitgeest. Getuigen hadden de bestuurder zien wegrennen in de richting van station Uitgeest. De bestuurder van de doorgereden auto heeft zich de volgende dag gemeld op het politiebureau in Friesland.

Reacties

Reacties