Beroofde jongen zet de achtervolging in

1411

UITGEEST – Een 17-jarige jongen is woensdagmorgen 22 augustus omstreeks 11.20 uur in de Zientunnel beroofd door twee jongens.


De 17-jarige liep in de tunnel toen hij werd vastgepakt door het tweetal. Zij deden een greep in zakken en beroofden hem van geld, pinpas en telefoon. Ook kreeg de 17-jarige een harde klap op zijn hoofd. Zijn belagers vluchtten hierna ieder een kant op.


De 17-jarige liet het er niet op zitten en zette de achtervolging in achter één van hen die richting de Geesterweg rende. De andere knaap sprong bij iemand achter op een scooter en reed weg. De jongen kreeg de andere straatrover nog in de tunnel te pakken en eiste zijn eigendommen terug. Hieraan voldeed de knaap, trok zich los en vluchtte.


De politie is op zoek naar de straatrovers. Het gaat om in ieder geval twee jongens van rond de 17 jaar met een lichtgetinte huidskleur. De ene jongen was ongeveer 1.85m lang, had een tenger postuur en kort zwart opgeschoren haar. De ander was ongeveer 1.95 m lang, had eveneens een tenger postuur en stijl zwart haar naar achteren gekamd met een matje in de nek.


Mocht u informatie hebben die kan leiden tot de aanhouding van de verdachten, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.Reacties

Reacties