Buiten Uitgeest: ‘Veiligheidsdag Beverwijk, van bel naar sirene’

1120

Normaal plaatsen wij alleen artikelen en foto`s van incidenten en gebeurtenissen in Uitgeest. Voor deze keer maken we een uitzondering voor de Veiligheidsdag Beverwijk
BEVERWIJK – Op zaterdag 11 augustus 2012 werd er in Beverwijk het evenement “Veiligheidsdag Beverwijk, van bel naar sirene” georganiseerd.


Op deze dag werden tussen 10:30 en 16:30 uur diverse hulpverleningsinstanties en -organisaties zich met ruim 110 voertuigen presenteren aan het publiek. Niet alleen de “reguliere hulpdiensten” zoals brandweer, politie en ambulancedienst waren ruimschoots aanwezig, maar ook instanties en organisaties die niet zo vaak zichtbaar zijn voor het publiek. Van Brandweer tot Ambulance, van bergingsbedrijven tot ProRail, alles was aanwezig.


Het beloofde een spectaculaire dag te worden voor jong en oud. Er werden niet alleen voertuigen en vaartuigen geshowd, maar ook diverse spectaculaire demonstraties gegeven. Ook werd het publiek er actief bij betrokken. Je eigen tas laten scannen bij de douane, of spuiten met een brandweerslang en veel meer!


Zie hieronder onze foto-impressie van deze Veiligheidsdag.


Reacties

Reacties