Burger Alert Uitgeest nadert 500ste deelnemer

1005

whatsappUITGEEST – Burger Alert Uitgeest nadert zijn 500ste deelnemer. Inmiddels hebben zich 479 mensen aangemeld voor de Whatsapp groepen.
 
Woensdag 5 maart stond er zowel in de Uitgeester als de Uitgeester Courant een artikel over Burger Alert in Uitgeest waardoor wij een aantal nieuwe deelnemers hebben mogen verwelkomen.
 
 
Wij hebben de naam Burgernet Whatsapp Uitgeest veranderd in Burger Alert Uitgeest. Dit in verband met dat Burgernet al een officieel samenwerkingsverband is van gemeenten, burgers en politie. Zodoende kon Gemeente Uitgeest niet deelnemen aan Burger Alert Uitgeest door bijvoorbeeld een stukje op de website van de gemeente te plaatsen. Vandaar deze naamswijziging maar inhoudelijk veranderd er niets.
 
Meldingen.
Het is in de Whatsapp groepen gelukkig erg rustig met meldingen. In de nacht van zaterdag 1 maart op zondag 2 maart is de laatste melding gedaan in een gesprek. Zondag 2 maart is ook de laatste melding bij ons privé via Whatsapp binnengekomen.
 
Aanmelden.
Aanmelden kan nog steeds. Hoe meer deelnemers die waakzaam zijn hoe beter. Aanmelden kan via een privébericht naar ons Facebookaccount: Alarmeringen Uitgeest. Voor de mensen die geen Facebook hebben maar wel graag willen deelnemen kan er een email gestuurd worden naar: contact@112-uitgeest.nl Vermeld in je privébericht of email je 06 nummer en straatnaam. Nadat je bent toegevoegd in een Whatsapp groep ontvang je persoonlijk een protocol en wordt je privébericht of email met gegevens verwijderd.
 
 


De artikelen uit de Uitgeester Courant & Uitgeester van woensdag 5 maart.
 
 

Reacties

Reacties