BurgerAlert Whatsapp Groepen Uitgeest

2130

UITGEEST – Door het verhogen van het deelnemerslimiet van 100 naar 256 hebben we de deelnemers van de BurgerAlert Whatsapp Groepen kunnen samenvoegen naar vier groepen.
 
Toen het beheer op 25 februari 2014 begon was het deelnemerslimiet 50 personen in één groep. Door de vele aanmeldingen bestonden de BurgerAlert Whatsapp Groepen Uitgeest uit 15 groepen. Dat betekende veel handelingen om snel alle deelnemers in kennis te stellen bij een actie.
 
Het ledenaantal is sinds oktober 2015 wat teruggelopen van 860 naar nu 816. Gelukkig zien we nog wel resultaat door bijvoorbeeld de aanhouding van twee fietsendieven in januari.
 
Het aanmelden voor de Burgeralert Whatsapp Groepen Uitgeest hebben wij wat vereenvoudigd. Het volstaat nu om dit formulier in te vullen. Hierna zal je ingedeeld worden in één van de vier groepen en ontvang je persoonlijk via Whatsapp het protocol. Het protocol nog eens rustig nalezen? Dat kan via deze link: Protocol BurgerAlert Uitgeest. Ooit per ongeluk de groep verlaten? Geen probleem, je kunt je gewoon opnieuw aanmelden via het aanmeldformulier.
 
Meer informatie over de BurgerAlert Whatsapp Groepen? Zie: Informatie BurgerAlert Whatsapp Groepen Uitgeest

Reacties

Reacties