Burger Alert Uitgeest - Aanmelden

WhatsappLogo

Aanmelden

 

Via onderstaand formulier kunt u u aanmelden voor de Burgeralert Whatsapp Groepen Uitgeest. Na aanmelding krijgt u een email met een link en het protocol. Via de deze link, openen op uw smarthpone, wordt u toegevoegd aan een BurgerAlert WhatsApp groep. Lees ook het protocol goed door.

Via deze link kunt u meer informatie vinden over de Whatsapp Groepen Uitgeest.

Heeft u zich al eerder aangemeld? Via deze link kunt u het protocol van de Whatsapp Groepen Uitgeest nog een keer nalezen.

   

Bij het klikken op 'Verstuur' gaat u ermee akkoord dat uw email adres gebruikt wordt om u een email te sturen met de instructies over hoe u zich kunt aanmelden bij de groepen. Uw email adres wordt alleen gebruikt om deze email te sturen, tijdens dit gehele proces is uw email adres niet bekend bij ons. Ook uw email adres wordt direct gewist en kunnen wij niet meer terug halen.
Ook gaat u ermee akkoord dat u op de hoogte bent van het feit dat als u een foto van iets of iemand verstuurd, via de WhatsApp groepen, dit mogelijk een persoonsgeven is en dat u verantwoordelijk hiervoor bent.
Ook gaat u ermee akkoord dat u op de hoogte bent dat iedereen in de WhatsApp groep uw 06-nummer kan zien. De verwerking en verantwoordelijkheid van deze persoonsgegevens ligt bij WhatsApp.
   

Privacyverklaring:
De gegevens die je via bovenstaand formulier verstuurd worden enkel gebruikt voor de registratie van Burger Alert Uitgeest. De gegevens worden niet gedeeld met andere partijen zoals politie, gemeente of overige derde partijen.

© 2016 112-Uitgeest.nl. All rights reserved.

Contact form by Sven Kortekaas