Contact/Tip ons!

Contact

 
Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, stuur een email naar info[@]112-uitgeest.nl

Tip Ons!

 
Wij kunnen de ambulance & de brandweer van Uitgeest grotendeels via P2000 volgen. Wij zijn in het bezit van een zogenoemde pager, waardoor wij ook de meldingen voor ambulance & brandweer in Uitgeest ontvangen. Wanneer er hulp nodig is van de hulpdiensten in Uitgeest zal onze pager afgaan.

Politie kunnen wij niet volgen via dit systeem. Hierin zijn wij afhankelijk van tips van mensen die iets zien.

Bijvoorbeeld:

 • Het ontmantelen van een wietplantage.
 • Een woninginval.
 • Er is een overval gepleegd.
 • Een ongeluk, waarbij geen brandweer of ambulance nodig is.
 • Inbraak.
 • Diefstal.
   

  Graag horen wij dat! Wij kunnen er een fotograaf naar toe sturen, en meer informatie vergaren.

  Zie je iets? Tip ons dan! Dit kan via:
   

 • Een email naar: contact@112-uitgeest.nl.
 • Een SMS/Whatsapp naar: 06-39043381
 • Een Twitterbericht (mag ook privé) naar @112_Uitgeest
 • Een berichtje op ons Facebookaccount (mag ook privé)
 •  
  Vermeld dan zo duidelijk mogelijk wat er aan de hand is, en de straat waar het incident gebeurd is. LET OP: Wij zullen altijd vertrouwelijk met de informatie omgaan, en geen verdere details of gegevens bekend maken van de tipgever(s)
   
  Wij volgen op Twitter zoveel mogelijk mensen uit Uitgeest om goed op de hoogte te blijven.
   
  Volg je ons? Dan volgen wij jou terug. Zo kun je eventueel via Twitter een privebericht naar ons sturen. Tevens blijf je gelijk op de hoogte van onze nieuwsartikelen van www.112-uitgeest.nl
   
  LET OP: Bel altijd eerst de hulpdiensten als je getuigen bent van een incident. Dit kan via 1-1-2 of 0900-8844
   
   
  Copyright
   
  Elke bezoeker van deze website, verder genoemd als: www.112-uitgeest.nl gaat bij het bezoeken van de site akkoord met de voorwaarden zoals deze hieronder zijn beschreven:
   

 • Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming of toestemming via e-mail van de rechthebbende (www.112-uitgeest.nl) worden overgenomen. Dit geldt voor alle berichten op onze website (www.112-uitgeest.nl) of alles wat weergegeven is op het het het twitteraccount van www.112-uitgeest.nl weergegeven op: https://twitter.com/112_Uitgeest of het facebookaccount van www.112-uitgeest.nl weergegeven op: http://www.facebook.com/112uitgeest.nl en https://www.facebook.com/112uitgeest.
   
 • Foto`s en informatie die aanwezig zijn op deze website mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming (of per e-mail) van de rechthebbende (www.112-uitgeest.nl) Dit geldt voor alle berichten op onze website (www.112-uitgeest.nl) of alles wat weergegeven is op het het het twitteraccount van www.112-uitgeest.nl weergegeven op: https://twitter.com/112_Uitgeest of het facebookaccount van www.112-uitgeest.nl weergegeven op: http://www.facebook.com/112uitgeest.nl en https://www.facebook.com/112uitgeest.
   
 • www.112-uitgeest.nl probeert de privacy van slachtoffers en omstanders zoveel mogelijk te waarborgen. Mocht u van mening zijn dat de privacy op welke manier dan ook toch geschonden wordt, neem dan contact op via ons contact formulier.
   
 • Deze website wordt met de grootste zorg samengesteld. Mocht het voorkomen dat er toch fouten op deze site staan, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.
   
 • www.112-uitgeest.nl en de fotografen die voor www.112-uitgeest.nl (incidenteel) werken zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor verkeerd geplaatste informatie. Er worden géén rechten ontleent aan teksten gepubliceerd op www.112-uitgeest.nl, het Twitteraccount van www.112-uitgeest.nl weergegeven op: https://twitter.com/112_Uitgeest of het facebookaccount van www.112-uitgeest.nl weergegeven op: http://www.facebook.com/112uitgeest.nl en https://www.facebook.com/112uitgeest.
   
  www.112-uitgeest.nl zal zoveel mogelijk hoor en wederhoor toepassen.
   
 • Wanneer u gebruik wil maken van informatie en/of foto`s van deze website, kunt u contact opnemen met de rechthebbende (www.112-uitgeest.nl) via het contactformulier op deze pagina. Hiervoor geld altijd dat er een duidelijke en klikbare link aanwezig is. Het woord ‘112-Uitgeest’ is een klikbare hyperlink welke verwijst naar het oorspronkelijke artikel op www.112-uitgeest.nl. Dit geldt voor alle berichten op onze website (www.112-uitgeest.nl) of alles wat weergegeven is op het het het twitteraccount van www.112-uitgeest.nl weergegeven op: https://twitter.com/112_Uitgeest of het facebookaccount van www.112-uitgeest.nl weergegeven op: http://www.facebook.com/112uitgeest.nl en https://www.facebook.com/112uitgeest.
   
  Bij overtreding van elk bovenstaande waarbij toestemming vereist is zal een bedrag van €25,00 per foto en/of artikel in rekening gebracht worden.
   
  © 112-Uitgeest.nl
 •