Dader betrapt bij inbraak in busje Waldijk

1353

politie helikopterUITGEEST – Op zondagochtend 14 juni omstreeks 08:00 is er Aan de Kromme Sloot op de Waldijk een diefstal gepleegd uit een bedrijfsbus.
 
De bewoners zagen een verdacht persoon diverse keren langslopen. Toen de bewoner het niet vertrouwde en buiten ging kijken zag hij dat de bus werd leeggehaald. De bewoner is achter de dader aangegaan die onderweg diverse spullen liet vallen.
 
 
 
De dader is er op een scooter vandoor gegaan in de richting van het station. De bewoner is met zijn bus nog achter de dader aangegaan maar heeft hem niet meer aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat er op het station iemand heeft gewacht met een auto om alle spullen mee te vervoeren.
 
Het gaat om een lange blanke jongen op een scooter met een groene trui aan. Het merk/model/kleur van de scooter is niet bekend. De man op de scooter is ook rond half 8 gezien op De Grote Weid. De man had een blauwe helm op en een zonnebril. Getuigen die de jongen hebben zien rijden of hebben gezien dat er spullen overgeladen werden in een auto of getuigen zijn geweest van de inbraak kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.
 
Vrijdag 12 juni werd er ook al een jongen op een scooter betrapt toen deze wilde inbreken in een busje dat geparkeerd stond aan de Hogeweg. Op de Kleis werd zondagochtend ook een busje aangetroffen waar de deuren van open stonden.
 

Reacties

Reacties