Diefstal door babbeltruc

1008

politiemelding2UITGEEST – Een oudere bewoner van de Slimp aan de Dokter Brugmanstraat is zaterdagmiddag rond half 5 slachtoffer geworden van diefstal door een babbeltruc.
 
 
 
 

Een meisje van ongeveer 19 jaar met donker haar belde aan bij de bewoner met een verhaal in gebrekkig Nederlands dat haar gootsteen verstopt zat, en of ze een ontstopper kon lenen voor de gootsteen.
 

Terwijl de bewoner bezig was met de dame voor de ontstopper is er waarschijnlijk een tweede dader binnengekomen die kans heeft gezien om 2 kluizen in de slaapkamer open te breken. De tweede dader is niet gezien door de bewoner.
 
Hierbij hebben de dieven sieraden buit gemaakt. De oudere bewoner ontdekte zondagmiddag pas de inbraak en heeft hiervan direct aangifte gedaan bij de politie. In Heemskerk zou gisteren op dezelfde manier iemand slachtoffer zijn geworden van deze babbeltruc.
 
Mocht er iemand zaterdagmiddag aan de Dokter Brugmanstraat iets gezien hebben of informatie hebben over deze inbraak wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reacties