Drie avondinbraken in Uitgeest

1791

UITGEEST – Momenteel is het weer inbraken tijd. In de maand februari wordt er volgens de statistieken het meest ingebroken in Uitgeest. Ook dit jaar lijkt het weer het geval.
 
De politie vraagt de bewoners om oplettendheid te vertonen bij verdachte situaties en deze dan ook door te geven aan de politie. Gebruik eventueel de BurgerAlert WhatsappGroepen en informeer de politie.
 
Afgelopen weekend werd er 3 keer ingebroken in een woning te Uitgeest. Op vrijdag 16 februari 2018 werd er tussen 19.45 uur en 22.45 uur ingebroken in een woning aan de Kerverslaan. Men verschafte zich de toegang tot de woning door de voordeur open te breken. Vervolgens doorzocht men de woning en nam men diverse goederen weg.
 
Op vrijdag 16 februari 2018 tussen 19.45 uur en 19.55 uur werd er ingebroken bij een woning aan de Jacoba van Beierenlaan. Hier had de dader de pech dat er oplettende buren waren, die lawaai hoorden en naar buiten liepen. Zij zagen tot hun verbazing dat er een man op de aanbouw van hun buren stond en bezig was een raam open te breken. Bij het zien van de buren nam de man de kuierlatten en kon helaas niet meer worden achterhaald. Het raam van een slaapkamer aan de achterzijde van de woning was reeds verbroken. De dader was gekleed in een gele jas met zwarte vlekken en hij droeg een zwarte muts. Voor deze inbraak werd ook Burgernet ingezet.
 
Op zaterdag 17 februari 2018 tussen 16.30 uur en 21.00 uur was het weer raak bij een woning aan de Westergeest te Uitgeest. Aldaar brak men aan de achterzijde van de woning een raam open. Men doorzocht de boven- en zolderverdieping en nam enkele goederen weg.
 

Reacties

Reacties