Drie doden bij ongeval N203

1897

UITGEEST – Op woensdag 4 juli rond zes uur heeft er op de provincialeweg N203 tussen Uitgeest en Castricum een zwaar ongeval plaats gevonden.
 
Een vrachtwagen en auto kwamen frontaal met elkaar in botsing waarna de auto in de naastgelegen sloot belandde. De politie laat via Twitter weten dat er meerdere inzittenden uit de personenauto zijn overleden.
 
De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter zijn massaal aanwezig. De N203 is in beide richtingen afgesloten.
 
UPDATE: 19:14: In de personenauto zaten vijf personen. 3 personen zijn bij het ongeval om het leven gekomen en 2 personen zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Dit is een standaard procedure bij zware ongevallen.
 
UPDATE: 19:54: Twee vrouwen en een man, de bestuurder, kwamen bij het ongeval om het leven. Twee andere mannelijke inzittenden raakten gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis. De uit Duitsland afkomstige vrachtwagenchauffeur wordt verhoord op het politiebureau. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.
 
UPDATE: 05-07-2018 – 08:00: De politie heeft donderdagochtend de identiteit van de slachtoffers bekend gemaakt. De personen die overleden zijn bij het ongeval, zijn een 21-jarige vrouw uit Den Haag, een 21-jarige Poolse vrouw en een 23-jarige Poolse man. Een 20-jarige en 21-jarige man uit Limmen liggen ernstig gewond in het ziekenhuis. Veel mensen zijn getuige geweest van het ongeval op de N203 en/of hebben hulp verleend. De politie heeft niet van iedereen gegevens kunnen noteren. Heeft u behoefte aan slachtofferhulp of bent u getuige geweest en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844.
 
Later meer informatie.
 

Reacties

Reacties