Drie inbrekers aangehouden in Uitgeest

929

UITGEEST – Drie mannen uit Den Haag (22, 25 en 27 jaar) werden omstreeks 13.00 uur aangehouden nadat zij op heterdaad betrapt werden bij een woninginbraak kort daarvoor.
De politie kreeg om 12.30 uur een melding van een getuige dat drie mannen zich verdacht ophielden in een auto in de omgeving van de Populierenlaan. Surveillerende agenten reden die richting op. Terwijl zij onderweg waren, werd de politie gebeld dat er in een woning aan de Vrijburglaan werd ingebroken. De bewoonster kwam thuis en betrapte het drietal dat op de vlucht sloeg.


Twee van hen werden in de nabije omgeving aangetroffen op aanwijzingen van getuigen. De derde persoon werd op de Jacoba Van Beierenlaan aangehouden in zijn auto. De mannen zijn aangehouden en ingesloten.

Twee agenten die bij de aanhoudingen betrokken waren twitterde na de actie:


“Toevallig op motorsurveillance in #Uitgeest en samen met burgers 3 woninginbrekers aangehouden omgeving #DeKoog. #mooieactie” Twitterde @WijkagIJN2 vanmiddag.


@WijkagIJN9 twitterde: “Melding wononginbrekers #uitgeest. Geweldige actie. Samen met Coll. en oplettende burger 3 inbrekers in de Koog aangehouden. TOP gevoel”

Reacties

Reacties