Drie ongevallen binnen 2 uur op de oprit A9

1048

AmbulanceUITGEEST – De vrijwilligers van brandweer Uitgeest werden vrijdagavond rond half 7 gealarmeerd voor een ongeval op de oprit van de A9 richting Alkmaar.
 
Ter plaatste was een bestuurster met haar auto uit de bocht gevlogen, over de kop geslagen en in de rechter berm tot stilstand gekomen.
 
De vrouw had aardig wat last en is in de ambulance gecontroleerd op haar verwondingen. Voor de brandweer was er weinig te doen. Brandweer Wormerveer is niet ter plaatste geweest.
 
Om kwart voor 8 moest de brandweer wederom uitrukken naar de oprit voor een ongeval. Hier heeft de brandweer niets aangetroffen. Vermoedelijk is het ongeval gemeld door iemand die langs reed maar kon de betrokkenen zelf weer verder. Ditmaal was ook brandweer Wormerveer aanwezig.
 
Om kwart over 8 was het weer raak. Ditmaal bleek het een motorrijder te zijn die op de oprit van de A9 onderuit was gegaan. Meer details hierover zijn niet bekend.
 
De oprit is op 3 juni 2015 om 23:00 uur tot 4 juni 2015 03:00 afgesloten voor onderhoud dat meld Rijkswaterstaat op haar website.
 

Reacties

Reacties