Drukke dagen voor brandweer Uitgeest

1374

UITGEEST – De vrijwillige brandweer van Uitgeest werd de afgelopen dagen diverse keren opgepiept voor incidenten in Uitgeest.
 
Op woensdag 14 oktober rond 21:30 werd de brandweer gealarmeerd voor een containerbrand aan de Melis Stokelaan. Bij het jeugdhonk op de ijsbaan stond een vuilnisbak in de brand. De brandweer heeft de brand geblust.
 
 
 
Op 16 oktober werd de brandweer gealarmeerd om een patiënt af te hijsen aan het Westergeest. Nadat de brandweer was uitgerukt kregen ze het bericht dat ze niet meer nodig waren en konden ze terug naar de kazerne.
 
Op 20 oktober kreeg de brandweer een melding van een ongeval op de linkerbaan van de A9. De brandweer heeft hier geassisteerd en op verzoek een deur uit een auto geknipt om een slachtoffer te bevrijden. Diverse slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht.
 
Op 21 oktober kregen de vrijwilligers een melding van wateroverlast aan de Anna van Renesselaan. Bij een woning liep inmiddels water langs de buitengevel en was in de woning van de melder liep het water langs de muren naar beneden. In het appartement daarboven bleek de gootsteen verstopt. In de woning stond een behoorlijke laag water. De brandweer heeft dit met waterstofzuigers zoveel mogelijk opgeruimd.
 
De brandweer kreeg op 23 oktober een melding van een buitenbrand aan de Parallelweg. Bij paviljoen Buurman en Buurman troffen de vrijwilligers een klein brandje aan. De brandweer heeft dit gedoofd en konden hierna terug naar de kazerne.

Reacties

Reacties