Fietser zwaargewond bij ongeval provincialeweg N203

1210

UITGEEST – Een fietser is zondagavond omstreeks tien over half 12 zwaargewond geraakt bij een ongeval op het fietspad langs de provincaleweg N203.
 
Een 24-jarige man uit Uitgeest fietste in de richting van Castricum en een 53-jarige man fietste in de richting van Uitgeest. Voor het Shell tankstation kwamen de fietsers met elkaar in botsing. De 53-jarige man kwam hierbij op zijn achterhoofd ten val. De man was bij aankomst van de hulpdiensten niet aanspreekbaar. Toen de man in de ambulance lag bleek het toch ernstiger te zijn dan gedacht. Hierop werd de Officier van Dienst Geneeskunde (OVDG) en de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen.
 
De man is gereanimeerd met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook de 24-jarige fietser bleek toch last te hebben van de botsing. Hierop werd wederom een ambulance met spoed naar de provincaleweg gestuurd. De verwondingen van deze fietser vielen mee kon op eigen kracht naar huis.
 
De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. De traumahelikopter uit Amsterdam is uiteindelijk niet bij het ongeval geweest.
 Ambulance 12-141 Haarlem komt ter plaatse bij ongeval provincaleweg N203.

Reacties

Reacties