Getuigen gezocht besmeurde woning Uitgeest

936

UITGEEST – In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 september is de voorgevel van de woning aan de Wethouder Zonneveldstraat 3 in Uitgeest besmeurd met verf.

De bewoners van het huis waren op dat moment op vakantie in Zeeland. Zij werden in de vroege zaterdagochtend gebeld door bezorgde en geschrokken buurtbewoners die melding deden van deze laffe daad.


Natuurlijk is er melding gedaan bij de politie en als het aan de bewoners van de Wethouder Zonneveldstraat ligt komt er een uitgebreid onderzoek. Via deze weg wordt een oproep gedaan aan de inwoners van Uitgeest om de familie te steunen bij het onderzoek naar deze brutale vandalen.


Wie heeft in de nacht van vrijdag 7 september op zaterdag 8 september iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van deze woning? Misschien heeft iemand iets gezien op de avond voorafgaand aan deze nacht?
Iedereen die op welke wijze dan ook tips heeft die van waarde kunnen zijn van het onderzoek wordt verzocht om zich te melden bij de politie Uitgeest, telefoon: 0900-8844.


Bron: De Uitgeester 12 september

Reacties

Reacties