Getuigen gezocht van mishandeling taxichauffeur

845

politielogo2UITGEEST – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaatsvond op donderdagmorgen tussen 01.00 en 01.30 op de Middelweg in Uitgeest.
 
Op donderdagmorgen kreeg een 57-jarige taxichauffeur een rit van het station in Alkmaar naar Uitgeest. De klant stapte uit in Uitgeest op de Middelweg. Het adres zou de woning betreffen van zijn vriendin. Omdat de klant zelf geen geld bij zich had, zou hij zijn vriendin vragen te betalen. De woning was echter donker en op aanbellen werd niet opengedaan.
 
Plotseling kwamen er twee mannen aanlopen. Met zijn drieën begonnen zij op de taxichauffeur in te trappen en te slaan. Toen er een witte bestelbus aan kwam rijden, gingen de drie personen er vandoor.
 
Het vermoeden bestaat dat de klant van de taxi zijn vrienden heeft gebeld. De klant die met de taxi meereed was een blanke man van ongeveer 20 tot 25 jaar oud en een lengte van ongeveer 1,80 meter. Hij had een breed getraind postuur en blond opgeschoren haar. Hij droeg een grijs vest met capuchon, een wit T-shirt, een spijkerbroek en sportschoenen.
 
Politie vraagt getuigen, met name de bestuurder van de witte bestelbus contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
 
 

Reacties

Reacties