Grove vernieling van woning en auto aan de Kooglaan

1800

UITGEEST – Bewoners van een woning aan de Kooglaan werden op woensdagnacht 23 september 2020 omstreeks vijf over half drie ruw uit hun slaap gehaald.

Onverlaten hadden met behulp van trottoirtegels en putdeksels alle ramen van de woonkamer aan de voorzijde van de woning ingegooid. Dit ging gepaard met een hoop lawaai, waardoor de bewoners het vermoeden hadden dat men binnen wilde komen en zij behoorlijk ondersteboven waren.

Tevens bleek dat men ook de voorruit van de auto van de bewoner die voor zijn woning geparkeerd stond had ingegooid met een putdeksel. Het lijkt dus op een gerichte actie. De schade was behoorlijk. De putdeksels bleken op de Binnenkruijerstraat thuis te horen.

Door omwonenden is gezien dat er twee jongens ten tijde van de vernieling zijn gezien en dat zij op een bromfiets zijn weggereden in de richting van de Sternstraat/Benesserlaan.

Indien u wat weet over deze opzettelijke vernieling dan kunt u dat melden via 0900-8844 of via misdaad anoniem 0800-7000 of bij de wijkagenten Dennie Bronneberg/Frans Pals.

Reacties

Reacties