Hout gestolen en in brand gestoken: €350 beloning

1134

Politie2_tbUITGEEST – Bij Odisport Outdoor & Events aan de Parallelweg in Uitgeest is tussen zaterdagavond 20:00 en zondagochtend 09:00 een grote hoeveelheid hout gestolen.
 
Het hout lag opgeslagen in een aanbouw van Odisport. De aanbouw is opengebroken door de dader(s). De daders hebben 40 planken hardhout van 5 meter lang meegenomen en verderop in de zandbak aan het Uitgeestermeer in de brand gestoken om zo een “vreugdevuur” te maken. Ook bij een andere aanbouw werden er braaksporen ontdekt.
 
Bij paviljoen Buurman en Buurman iets verderop gelegen werden het slachtoffer van de vandalen. Hier werden twee tafels meegenomen en in de brand gestoken. Het is niet de eerste keer dat paviljoen Buurman & Buurman slachtoffer is van vandalisme.
 
De schade voor Odisport is rond de €2000. Odisport heeft aangifte gedaan van de diefstal. Getuigen die mensen hebben zien slepen met planken hardhout of meer informatie hebben over de diefstal bij Odisport of paviljoen Buurman en Buurman kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.
 
Er is inmiddels een beloning uitgeloofd van €150 euro voor de tip die kan leiden tot het aanhouden van de daders zodat de schade op hen kunnen verhaald kan worden. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Barry Hoogenboom (06 53 61 59 36) of Stefan Sim (06 19 73 28 13) van Odisport.
 
UPDATE: Inmiddels is het tipgeld verhoogd naar €350.

Reacties

Reacties