Inbraak Herderin: bewoner mishandeld door inbrekers

938

BurgernetUITGEEST – De politie is zaterdagavond op zoek geweest naar twee overlopen inbrekers aan de Hederin in Uitgeest.

 
Volgens Twitterberichten heeft de bewoner van het huis rond de klok van 9 uur de inbrekers overlopen en is in gevecht geraakt met de inbrekers. De bewoner zou hierna met een bebloed gezicht toevlucht hebben gezocht bij buren nadat de bewoner door de inbrekers was mishandeld. Een ambulance werd met spoed opgeroepen. De man is in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen. De politie heeft direct in de omgeving een zoekactie op touw gezet.
 
Het signalement van de daders is als volgt: 1 dader met een zwarte pet de ander een ringbaard. 1 dader met een baseballjack aan de ander een zwarte trainingsjas. De politie vraagt uit te kijken naar de twee daders. Tips? Neem contact op met 0800-0011 of met spoed op 112. Onderneem zelf geen actie!
 
De twee inbrekers zijn niet aangetroffen. 1590 mensen hebben het bericht van Burgernet ontvangen. De politie bedankt alle Burgernetdeelnemers voor hun deelname. De politie doet verder onderzoek.
 
UPDATE: De bewoner kwam rond 20.50 uur thuis en hoorde stemgeluiden. Twee getinte mannen, in donkere kleding, kwamen op de bewoner af en vielen hem aan. Ze mishandelden hem en gingen er vervolgens vandoor. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn gezicht. Ze gingen er met buit vandoor. De bewoner mist onder andere een smartphone. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden (0900-8844).

Reacties

Reacties