Jongen mishandeld op Anna van Renesselaan

974

politielogo2UITGEEST – De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident dat zaterdagavond plaatsvond op de Kleis nabij de Anna van Renesselaan. Omstreeks 23.45 uur uur werd een 17-jarige jongen uit de IJmond geslagen door twee onbekende jongens die op het fietspad liepen.
 
De 17-jarige jongen fietste zaterdagavond met een aantal vrienden over de Kleis, toen hij ter hoogte van de Anna van Renesselaan een groepje jongeren zag lopen op het fietspad. Toen zij bij dit groepje naderden, werd de 17-jarige jongen geduwd en vervolgens geslagen door twee jongens.
 
Hierna vertrok de groep met de twee daders richting het NS-station. De politie is ter plaatse gegaan, evenals ambulancepersoneel, die de 17-jarige jongen hebben meegenomen voor medische behandeling.
 
De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van dit geweldsincident of mensen die meer informatie hebben over de vermoedelijke daders. Van de twee mannen die geslagen hebben is het volgende signalement bekend:
 
Dader 1
– Man
– Getinte huidskleur
– Breed postuur
– Krullend haar, naar achteren gekamd
– Ongeveer 15 tot 20 jaar oud
– Pokdalig gezicht, mogelijk acne
– Droeg een grijze jas met zwarte strepen
– Donkere spijkerbroek
 
Dader 2
– Man
– Getinte huidskleur
– Normaal postuur
– Ongeveer 2 meter lang
– Lang, stijl haar, naar achter gedragen
– Droeg een lichtgrijze parka
– Donkere spijkerbroek
 
Bent u getuige geweest of heeft u meer informatie die de politie kan helpen in het onderzoek naar dit geweldsincident? Belt u dan s.v.p. met de recherche in Beverwijk via 0900-8844.
 
 

Reacties

Reacties