Jongen mishandeld op de Niesvenstraat in Uitgeest [UPDATE]

1458

UITGEEST – Een jongen is donderdagnacht omstreeks 00:30 geschopt en geslagen aan de Niesvenstraat in Uitgeest nabij basisschool de Vrijburg. De jongens die hem hebben geslagen en geschopt kwamen uit een onbekende auto.

De afgelopen dagen zijn er diverse berichten binnengekomen via Twitter dat inzittenden van een tot nog toe onbekende auto personen hebben geschopt en geslagen. Ook zou er een scooter bij betrokken zijn, en meerdere mensen al zijn belaagd en achtervolgd.


Een jongen die graag anoniem wil blijven meldde aan 112-uitgeest.nl dat inzittenden van de auto 2 jongens hebben belaagd. Hiervan kon er één ontkomen. De andere jongen werd van de fiets geschopt en geslagen, dit gebeurde dus aan de Niesvenstraat in Uitgeest. Het zou gaan om een zwarte auto met mogelijk drie inzittenden.


Ook bij bedrijven zijn de voorvallen al bekend. Deze waarschuwen dan ook om `s avonds niet meer op de fiets naar het werk te komen, of naar huis te gaan maar te kiezen voor veilig vervoer.


De woordvoerdster van Politie Kennemerland laat aan 112-Uitgeest.nl weten dat er één voorval bekend is bij de politie, en hierover één aangifte is gedaan. De politie vraagt eventuele informatie door te geven. Mogelijk kan hun informatie de politie helpen bij deze zaak. Dit kan op 0900-8844, maar ook anoniem op 0800-7000.


UPDATE: 03-09-2012


Inmiddels krijgen wij steeds meer tips binnen, dat er inderdaad meerdere incidenten zijn geweest. Dinsdag 28 augustus zou er een jongen achtervolgd zijn op de Niesvenstraat. Deze jongen is weggevlucht, maar wel korte tijd achtervolgd.


Woensdag 29 augustus zou er ook een jongen een aantal klappen hebben gehad, waar dit is gebeurd is niet bekend.


Donderdag 30 augustus zou er een meisje van 14 korte tijd zijn achtervolgd door deze jongeren, en bang gemaakt.


De politie vraagt eventuele informatie door te geven. Mogelijk kan die informatie de politie helpen bij deze zaak. Dit kan op 0900-8844, maar ook anoniem op 0800-7000

Reacties

Reacties