Korte nieuwsberichten.

900

UITGEEST – Hert in de problemen – Op 17 april bleek het gewei van een hert in het hertenkamp aan de Geesterweg verstrikt te zijn geraakt in een stuk prikkeldraad. Het hert liep hiermee rond en kon hierdoor gewond raken. Het dier liet zich niet makkelijk vangen, maar kwam zelf vast te zitten, waardoor het prikkeldraad verwijderd kon worden door de opzichter. De gewaarschuwde dierenarts hoefde het verdovingsgeweer niet te gebruiken.
UITGEEST – Hennepkwekerij – In een woning aan de Haverkamplaan werd op maandag 16 april een hennepkwekerij aangetroffen met 190 planten. Deze is ontmanteld en vernietigd.
UITGEEST – Inbraak woning – De bewoners van een woning in De Witte Hoofden, kwamen van vakantie terug en ontdekten dat er tijdens hun afwezigheid ingebroken was. Diverse goederen waren door de dader(s) klaargezet om meegenomen te worden, maar om onbekende reden heeft men de goederen toch achtergelaten. Aan de Hartemaat werd er in de nacht van 16 op 17 april getracht in te breken in een woning. Dit is de dader(s) niet gelukt.
UITGEEST – Diverse diefstallen – Er werd ongeveer tachtig liter brandstof weggenomen uit de tank van een boot die gestald was in een botenloods aan de Lagendijk. Diverse fietsen werden van het stationsplein ontvreemd. Vanuit een tuin aan de Sternstraat werd op 19 april een groene kruiwagen gestolen. Vanaf het NS station werd een windscherm van een brommer gestolen.
Bron: De Uitgeester.Reacties

Reacties