Laatste waarschuwing voor samenscholende jongeren

1893

UITGEEST – De wijkagenten zijn meer dan tevreden met betrekking tot het gedrag van de Uitgeesters in deze corona periode.

Veruit de meeste inwoners houden zich keurig aan de noodverordening. Er zijn slechts enkele bekeuringen uitgedeeld. Enkele groepen jongeren zijn afgelopen week voor de laatste maal gewaarschuwd en weten dat ze een proces-verbaal krijgen als ze weer gaan samenscholen.

Er kwamen wel klachten over enkele groepen jongeren die bij de Deining/Uitgeestermeer aan het snel varen waren. Verder enkele klachten van groepen jongeren die zich zouden ophouden bij Dorregeest en Zwaansmeer. Bij het zien van de politieauto alleen al stoof men uit elkaar.

Tevens kwamen er enkele melding binnen over de skatebaan. Het zijn veelal jongeren onder de 12 jaar die daar aan het spelen zijn. De wijkagenten houden het in de gaten dat het niet helemaal de spuigaten uit loopt. Jongeren onder de 12 jaar mogen buiten spelen. Daar voorziet de noodverordening niet.

Ook waren er weer enkele families aan het barbecueën bij Dorregeest. Mensen doe het niet want je loopt echt het risico dat je een bekeuring krijgt van 390 euro per persoon.

Reacties

Reacties