Man aangehouden na bedreiging op Uitgeestermeer in Uitgeest

826

UITGEEST – In de nacht van woensdag op donderdag omstreeks half 1 is er een man aangehouden wegens het bedreigen van diverse personen aan het Uitgeestermeer in Uitgeest.

Volgens getuigen heeft de man eerder op de middag vanaf zijn boot die voor anker lag in het Uitgeestermeer meerdere personen uitgescholden en agressief gedragen. Hierop heeft de politie de sleutels van de boot in beslag genomen, omdat de man volgens getuigen onder invloed zou zijn.


s`Avonds bedreigde de man weer diverse personen die aanwezig waren bij het Uitgeestermeer. Er werd volgens getuigen door de man geroepen dat hij iedereen zou neerschieten met een pistool.


Hierop is de politie weer met diverse voertuigen ter plaatse gegaan naar het Uitgeestermeer. De agenten hebben de verdachte, een 47-jarige Alkmaarder, op de boot aangehouden. De verdachte bleek stevig onder invloed van alcohol te zijn.


De politie heeft met behulp van een boot van omstanders, de boot van de man doorzocht op een eventueel wapen. Hierbij is zover bekend niets aangetroffen.


De Alkmaarder is ingesloten voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.


Bron: 112-Uitgeest.nl
Foto`s: 112-Uitgeest.nl
Reacties

Reacties