Meerdere inbraken in bedrijfsbusjes

1021

politie autoUITGEEST – Inbrekers hebben het in de nacht van zaterdag 5 september op zondag 6 september voorzien gehad op bedrijfsbussen.
 
Aan de Graskamplaan, Goesinnestraat en Kastanjestraat was het raak. Tussen zaterdagavond 19:00 en zondagmiddag 12:00 werden de busjes opengebroken. Aan de Goesinnestraat bleef het bij een poging, hier werd niets weggenomen. Bij de andere twee inbraken werd er gereedschap buitgemaakt.
 
 
Getuigen die mogelijk iets gezien hebben of iets verdachts hebben gezien in deze drie straten kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.
 
Omdat het vaak niet mogelijk is om na elke werkdag het gereedschap uit het busje te halen en veilig op te slaan in een schuur of garage is het verstandig om de centrale vergrendeling te deactiveren. De meest gebruikte methode is het inslaan van een ruitje van de cabine om zo met de centrale deurvergrendeling de achterdeur ontgrendelen. Op de trekhaak kan een trekhaakslot worden gemonteerd zodat de achterklep niet geopend kan worden.
 
 

Reacties

Reacties