Ongeval bromfietsers N203

1337

UITGEEST – Omstreeks kwart voor drie kwam er een melding binnen van een ongeval aan de N203 in Uitgeest.

Ter plaatse bleek er een ongeluk te zijn gebeurd op het fietspad naast de N203 van Uitgeest richting Krommenie. Hierbij waren twee bromfietsen betrokken, waardoor twee van de drie personen gewond raakte.


Een Rapid Responder uit de regio Zaanstad kwam als eerste ter plaatse om hulp te verlenen. Uiteindelijk zijn er twee slachtoffers naar het ziekenhuis vervoerd. De brommers reden naast elkaar. Hoe ze ten val zijn gekomen is niet bekend.


Diverse passerende automobilisten waren gestopt langs de kant van de weg en hebben direct gezorgd voor hulp en wat verkoeling doormiddel van een paraplu. één automobilist heeft een slachtoffer in de auto gezet om de hulpdiensten af te wachten.


Een Rapid Responder is en speciale vorm van ambulancezorg waarbij een ambulanceverpleegkundige, alleen en zonodig met spoed, zelfstandig ambulancezorg verleent. Deze zorg wordt verleend, eventueel vooruitlopend op de komst van een ambulance, huisarts, of andere hulpverlening. Een Rapid Responder vervoerd zelf geen slachtoffers.


Bron: 112-Uitgeest.nl
Foto`s: 112-Uitgeest.nl


Reacties

Reacties