Open inloopavond 3D-loket voor bewoners Uitgeest

1034

IMG_8987 (Medium)UITGEEST – Het politiebureau van Uitgeest sluit op 31 maart haar deuren omdat de mogelijkheden tot het doen van aangifte veel ruimer zijn geworden met de komst van het 3D-aangifteloket in het gemeentehuis.
 
De gemeente Uitgeest en de politie Noord-Holland willen de inwoners van Uitgeest op woensdag 8 april 2015 uitnodigen om het nieuwe 3D-aangifteloket, gevestigd in het gemeentehuis te Uitgeest, zelf uit te proberen.
 
Hoe werkt het
Als u aangifte wilt doen, maakt u vooraf telefonisch een afspraak met de politie via 0900-8844. Samen met de politieservicemedewerker bepaalt u op welke wijze, plaats, datum en tijdstip u het beste uitkomt. Het 3D-aangifteloket is een beeldscherm met een 3D-achtige beleving, waarmee de aangever persoonlijk contact heeft met een politiemedewerker die vanaf een andere locatie de aangifte opneemt. De politiemedewerker zit in een studio in Alkmaar en bedient vanaf daar het 3D-aangifteloket. De medewerker opent automatisch voor u de deur en bij binnenkomst is er direct live contact met deze medewerker via een groot tvscherm. De aangifte wordt vervolgens opgenomen en later thuis gestuurd.
 
Ervaar nu zelf
De eerste ervaringen met deze nieuwe moderne vorm van dienstverlening zijn zeer positief. Dit geldt voor jong en oud. Door de geavanceerdheid van de techniek wordt het beeldscherm ervaren als een goed persoonlijk contact. Op woensdag 8 april van 19:00 uur – 20:00 uur kunt u nu zonder aangifte te doen, deze nieuwe mogelijkheid zelf ervaren. Het is een open inloopavond, waarvoor u zich niet hoeft op te geven. Er zijn politiemedewerkers aanwezig om u uitleg te geven. Het loket is te bereiken via de ingang aan Dokter Brugmanstraat, bij het gevelbord Politie.
 
 

Reacties

Reacties