Oud en Nieuw zeer goed verlopen

1043

UITGEEST – De jaarwisseling in Uitgeest is zeer goed verlopen. Voor de politie is er nauwelijks werk geweest in Uitgeest.

Op oudjaarsdag zijn er wel meldingen geweest van vuurwerkoverlast. Er zijn daarbij 7 jongeren aangehouden, die naar Halt zijn verwezen. De dagen daarvoor heeft de politie nauwelijks overlast meldingen gekregen. In de horeca is alles prima verlopen.

“Met betrekking tot incidenten kan ik gerust stellen dat Uitgeest zich keurig heeft gedragen. Het was top.” aldus wijkagent Frans Pals.

Er is alleen op 31/12 een melding geweest van een poging tot inbraak in een woning aan de Kooglaan, die dan vermoedelijk op 30 december 2018 moet zijn gepleegd.

Brandweer

De brandweer heeft met oudjaarsdag twee meldingen ontvangen. Maandagmiddag om vijf voor half 5 moest de brandweer van Uitgeest naar het Pinksterbloempad in Akersloot. Daar was een melding gemaakt van een buitenbrand. Ter plaatse bleek het om een gecontroleerde vuurhaard te gaan in een ton. Voor de brandweer was hier niets te doen.

Maandagavond om tien voor acht kreeg de brandweer een melding van een containerbrand aan de Dokter Brugmanstraat in Uitgeest. Ter hoogte van de Slimp stond een ondergrondse container in brand. De brandweer heeft de container vol met water gepompt om het brandje te blussen.

Reacties

Reacties