Over ons

Over ons
 
Wij interesseren ons al een aantal jaren in de hulpverlening en vooral in de brandweer. Veel mensen zijn geïnteresseerd om te weten wat er zich afspeelde in Uitgeest, waar de sirenes naar toe gaan, enzovoorts. Wij zullen geen incidenten of nieuwsberichten plaatsen uit andere plaatsen of regio`s tenzij Uitgeest hierbij betrokken is.

Wij zijn een particulier iniatief en hebben geen banden met politie, ambulance en brandweer!

 

Over de website
 
Ons doel is om een informatieve website te hebben waar mensen terecht kunnen voor informatie over incidenten in Uitgeest. Wij zullen vooral updates geven met foto`s wanneer wij bij een incident zijn geweest. Echter werken wij ook fulltime en zullen wij niet overal aanwezig kunnen zijn.

Wanneer er een evenement in de buurt is dat betrekking heeft op de hulpverlening (politie, ambulance & brandweer) zullen wij hier ook bij aanwezig zijn.
 
Wij zullen altijd respect hebben voor de hulpdiensten, en wij zullen de hulpdiensten nooit hinderen in hun werk. Wanneer wij hierdoor geen foto`s kunnen maken, hebben wij dit te respecteren, en zullen dit ook doen.
 
In het menu bovenaan de website kunt u alle informatie vinden. Wij maken alle artikelen & foto`s zelf. Wij maken hierbij geen gebruik van derden.

Tips?
 
Wij kunnen de ambulance & de brandweer van Uitgeest grotendeels via P2000 volgen. Wij zijn in het bezit van een zogenoemde pager, waardoor wij ook de meldingen voor ambulance & brandweer in Uitgeest ontvangen.

Echter kunnen wij geen meldingen ontvangen van politie. Ziet u iets in Uitgeest? Grote politiemacht op de been? Zoektocht of andere politieactie? Tip ons dan. Dit werkt het best via Twitter of Facebook. Wij lezen deze accounts bijna 24 uur per dag uit.

In 2012 en begin 2013 hebben wij al een aantal tips mogen ontvangen en deze nuttig kunnen gebruiken.

Wilt u contact met ons opnemen?

Heeft u vragen? Of bent u niet tevreden met onze werkwijze, of staan er foto`s op deze website die niet kunnen? Neem dan contact op met ons. Dit kan via ons contactformulier. Of stuur direct een e-mail naar: contact@112-uitgeest.nl

Tevens werken wij ook met Twitter en Facebook om ons nieuws te verspreiden. De links hiervoor staan rechts in de zijbalk. Contact opnemen kan het beste via het contactformulier.

Onze foto`s & nieuwsartikelen:
 

Vanaf 1 juni 2012 werken wij freelance voor het Noord Hollands Dagblad. Onze foto`s zullen dan ook eventueel in het Noord Hollands Dagblad verschijnen, of op de website van het Noord Hollands Dagblad.
 

Onze foto`s zijn ook te zien geweest bij:

Uitgeester Courant
Dichtbij.nl

 

De Uitgeester
Brandweer Uitgeest

 

NU.nl Foto
NU Foto
RTVNH
RTVNH

 

Nu.nl
Nu.nl
Blikopnieuws.nl
Blikopnieuws.nl

 

NOSop3
NOSop3
NHD.nl
NHD.nl

 

De Castricummer
De Castricummer