Poging tot beroving

948

UITGEEST – De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een poging tot beroving door vermoedelijk 3 daders op de Limmerweg in Uitgeest.
Rond 00.45 uur kwam de melding binnen dat er een mogelijke straatroof had plaatsgevonden op de Bonkenburg. Dit bleek later niet de Bonkenburg, maar de Limmerweg te zijn.


Vermoedelijk 3 daders, jongemannen, probeerden op de Limmerweg rond 00.45 uur twee jongens onder bedreiging te beroven van hun bezittingen. Kort na deze poging tot beroving kon de politie een verdachte in de nabije omgeving aanhouden. De verdachte is een 18-jarige jongen uit Heemskerk. Hij is ingesloten voor nader onderzoek.


De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van deze poging tot beroving. Getuigen worden vriendelijk verzocht zich te melden bij de recherche van basisteam IJmond-Noord via 0900-8844. Weet u iets maar wilt u volstrekt anoniem blijven? Dan graag bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Update: 12:22 Inmiddels vraagt ook de politie via Burgernet om getuigen zich te melden bij de politie.


Update: 13:20: Waarschijnlijk heeft ook de politiehelikopter POLICE01 geassisteerd boven Uitgeest na de poging tot beroving. Deze politiehelikopter assisteerde eerst bij een grote brand in Aerdenhout. Daarna is deze naar Uitgeest gevlogen.Reacties

Reacties