Politie meer op straat en minder in bureau

1321

UITGEEST – Vanaf 11 januari 2016 kunnen inwoners van Uitgeest via 0900-8844 een afspraak maken met hun wijkagent in het gemeentehuis aan de Middelweg in Uitgeest. Dan krijgen de wijkagenten van Uitgeest namelijk officieel de sleutel van hun eigen werkruimte in het gemeentehuis uitgereikt.
 
De inwoners van de gemeente Uitgeest hebben daarnaast de beschikking over een 3D-aangifteloket, waar op afspraak via 0900-8844 zeven dagen in de week van 9.00 uur tot 22.00 uur aangifte gedaan kan worden. Het 3D-aangifteloket bevindt zich aan de achterzijde van het gemeentehuis aan de Dr. Brugmanstraat
 
Politiebureau Uitgeest
De meeste contacten met de politie verlopen tegenwoordig telefonisch en via het internet. Aangiften worden steeds vaker telefonisch, via internet of bij de burger thuis opgenomen.
Door deze ontwikkelingen worden is het bezoek van bewoners aan het politiebureau teruggelopen. De nationale politie kiest er daarom voor om minder politiebureaus open te houden. Agenten kunnen hierdoor meer op straat en zichtbaar in de wijk worden ingezet. Dit is ook het geval met het politiebureau in Uitgeest.
 
Dienstverlening politie Uitgeest
De wijkagenten blijven fysiek aanwezig in de wijk en zijn het aanspreekpunt voor de inwoners.
Voor vragen, tips of een afspraak is de politie telefonisch bereikbaar via 0900-8844. Bel in dringende gevallen altijd 112.

Reacties

Reacties