Politie vraagt alertheid na 5 auto-inbraken

1228

politie - handboeienUITGEEST – De politie vraagt bewoners van Uitgeest om extra alert te zijn op mogelijke verdachten van auto-inbraken.
 
 

 

Deze vraag komt voort nadat vijf gedupeerden van een auto-inbraak zich bij de politie hebben gemeld. De gemelde inbraken hebben plaatsgevonden tussen maandagavond 28 oktober en dinsdagochtend 29 oktober aan de Kruiskamplaan, Breekamplaan, Haverkamplaan, Jacoba van Beierenlaan en De Waterdief. Bij de voertuigen zijn onder meer navigatiesystemen, airbags en persoonlijke eigendommen weggenomen. Dit gebeurde door een ruit te vernielen of een deur of slot te forceren.
 
Het gaat om auto’s van verschillende merken. De politie onderzoekt de auto-inbraken en is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van één van de inbraken of die personen in de buurt hebben zien lopen of rijden die hier mogelijk iets mee te maken kunnen hebben.
 
Ook vraagt de politie bewoners extra alert te zijn op verdachte situaties zoals een onbekend persoon die rondloopt bij geparkeerde auto’s. Indien mensen getuige zijn van zo’n situatie dan worden zij verzocht 112 te bellen.
 
UPDATE:
 
Ook Aan De Kromme Sloot is er ingebroken in auto’s zo laat een buurtbewoner aan 112-Uitgeest.nl weten. Voor deze bewoner is het al de tweede keer dat er ingebroken is in hun auto. Ook hier is het navigatiesysteem en zijn de airbaigs gestolen. De bewoner heeft aangifte gedaan bij de politie. Ook op de Middelweg in Uitgeest zou er ingebroken zijn in auto`s meld iemand op onze Facebook pagina.
 

Reacties

Reacties