Project “Ogen en Oren” Uitgeest

752

IMG_5903 (Medium)UITGEEST – Hondenbezitters wandelen dagelijks in hun wijk. Zij herkennen snel wat ‘gewoon’, ‘ongewoon’ of ‘verdacht’ is. Daarom zoeken de politie en de gemeente Uitgeest de samenwerking op met hondenbezitters. Zo wil de politie de veiligheid en leefbaarheid in de wijk vergroten.
 
Heeft u een hond en wilt u graag meedoen aan het project ‘Ogen en Oren’ dan bent u van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst op dinsdagavond 21 oktober 2014 om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Uitgeest. De politie geeft dan een presentatie over dit project.
 
Tijdens de bijeenkomst worden situaties getoond waarin de rol van de burger van onschatbare waarde is gebleken. Er wordt advies gegeven over hoe u snel in contact komt met de politie. Maar ook over wat van belang kan zijn bij het melden van een verdachte situatie, zoals signalement en kenteken.
 
Verder wordt gedemonstreerd wat een diensthond van de politie en zijn begeleider ‘kunnen, doen en mogen’ tijdens hun werk.
 
Aanmelden
Stuur een e-mail naar s.degroot@uitgeest.nl Vermeld uw naam, telefoonnummer en aantal deelnemers. De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.
 
N.B. De avond is helaas niet toegankelijk voor uw viervoeter.

Reacties

Reacties