Puinhoop op het stationsplein

1553

UITGEEST – Op het Stationsplein ontstond er zaterdagmiddag 4 november omstreeks 14.30 uur een verkeersdrukte doordat de treinen niet reden wegens werkzaamheden tussen Heerhugowaard en Uitgeest.
 
Ingezette snelbussen werden aan de zijde van het Stationsplein geparkeerd in plaats van de zijde aan de Anna van Renesselaan. Gevolg was dat er vele autobestuurders hun auto parkeerden op het Stationsplein waar dat niet is toegestaan. Een auto werd weggesleept omdat deze op de keerlus voor de lijnbussen stond en enkele andere personenauto’s werden bekeurd. Ook ontstond er een verkeersconflict tussen bestuurders omdat een van de bestuurders de ander er niet tussen liet.
 
De komende tijd zal de politie weer de nodige aandacht besteden aan het foutief parkeren op of rond het station Uitgeest. Dat geldt zowel voor de auto’s als voor de brom- en snorfietsen en de overige fietsen. Fietsen die onderaan de trap geparkeerd staan, lopen kans dat ze worden verwijderd. Tevens lopen geparkeerde fietsen ook de kans om verwijderd te worden als ze geparkeerd staan op de geribbelde strook die als looplijn voor slechtziende en blinde personen is bedoeld.
 

Reacties

Reacties