Redelijk rustige jaarwisseling Uitgeest

1386

DSC_8426UITGEEST – De jaarwisseling in Uitgeest is redelijk rustig verlopen. Op oudjaarsdag hoefde de brandweer van Uitgeest niet uit te rukken.
 
Net zoals voorgaande jaren kon vuurwerkoverlast via Twitter gemeld worden aan de politie. Hier kwamen er 3 overlastmeldingen binnen bij de politie. Dit is 1 melding meer dan vorig jaar. In één geval zijn de vuurwerk afstekende jongeren aangesproken door de politie en is het vuurwerk in beslag genomen. Op 30 december werd er al vuurwerk in beslag genomen van een 18 jarige jongen uit Akersloot.
 
Op 1 januari 2015 rond 5 voor 1 werd de brandweer van Uitgeest gealarmeerd voor de eerste inzet in 2015. Dit betrof een buitenbrand aan de Wethouder Twaalfhovenstraat in Uitgeest. Ter plaatse bleek een klein vreugdevuurtje te branden op straat. De politie heeft de jongeren aangesproken en de brandweer is met onverrichte zaken terug gegaan naar de kazerne.
 
Rond tien voor half 3 werd de brandweer wederom gealarmeerd. Ditmaal voor een brandje in een ondergrondse container aan de Spin in Uitgeest. De brandweer heeft de container volgepompt met water en kon daarna retour naar de kazerne.
 
Rond 04:00 werd er een vuurpijl door de brievenbus gestopt van een woning aan de Anna van Renesselaan. De vuurpijl richtte schade aan in de gang. De politie heeft proces verbaal opgemaakt van dit incident.
 
Voor zover bekend hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan in Uitgeest tijdens de jaarwisseling.
 
 

Reacties

Reacties