Sleutel politiebureau officieel overgedragen

1617

UITGEEST – Maandag 11 januari is de sleutel van het nieuwe politiebureau in het gemeentehuis officieel overgedragen aan de wijkagenten van Uitgeest.
 
Vanaf 11 januari 2016 kunnen inwoners van Uitgeest via 0900-8844 een afspraak maken met hun wijkagent in het gemeentehuis aan de Middelweg in Uitgeest. De inwoners van de gemeente Uitgeest hebben daarnaast de beschikking over een 3D-aangifteloket, waar op afspraak via 0900-8844 zeven dagen in de week van 9.00 uur tot 22.00 uur aangifte gedaan kan worden. Het 3D-aangifteloket bevindt zich aan de achterzijde van het gemeentehuis aan de Dr. Brugmanstraat.
 
De meeste contacten met de politie verlopen tegenwoordig telefonisch en via het internet. Aangiften worden steeds vaker telefonisch, via internet of bij de burger thuis opgenomen. Door deze ontwikkelingen worden is het bezoek van bewoners aan het politiebureau teruggelopen. De nationale politie kiest er daarom voor om minder politiebureaus open te houden. Agenten kunnen hierdoor meer op straat en zichtbaar in de wijk worden ingezet. Dit is ook het geval met het politiebureau in Uitgeest.
 
Na een korte toespraak van Burgemeester Verkleij en teamchef van de politie Marianne Dubbeld kregen wijkagenten Frans Pals en Adrie Schaap de sleutel overhandigd.
 


 

Reacties

Reacties