Tiplijn 112-Uitgeest

965

UITGEEST – Vanaf vandaag is onze 112-Uitgeest tiplijn geopend. Er gebeurt in Uitgeest veel meer dan dat we weten, aangezien er niet voor elke gebeurtenis ambulance of brandweer wordt ingezet.


De ambulance en brandweer kunnen we volgen via het P2000 netwerk. Politie kunnen we via dit systeem niet volgen. Wanneer er dus een incident gebeurt waarbij geen ambulance of brandweer wordt ingezet, weten wij dit dus niet. Aangezien wij zo goed mogelijk willen informeren hebben wij een tiplijn opgezet.


Tiplijn via Bellen/SMS/Whatsapp
Onze tiplijn is te bereiken op: 06-57 72 82 06. Heb je iets gezien onderweg? Veel hulpdiensten in de straat? Een politie-inval? Een ongeluk? Een zoekactie van politie? of iets dergelijks wat voor ons interessant kan zijn om te melden en/of foto`s van te maken? Bel ons! En wij zullen dan naar de locatie gaan. Wij sturen dan een SMS terug met eventueel meer informatie.

SMSen mag ook. Stuur dan duidelijk de locatie via een SMS naar ons toe. Ook via Whatsapp zijn we bereikbaar!


Tip via Twitter
Ook kun je ons tippen via Twitter. Stuur ons een berichtje op ons twitteraccount: 112-Uitgeest Twitter Bijvoorbeeld met een foto of een locatie. Twitterberichten komen ook direct bij ons binnen. Ook dan zullen wij kijken of het voor ons interessant is, en kunnen er eventueel een artikel aan wijden.


Dus zet 06-57 72 82 06 in je telefoon! En volg ons op Twitter En stuur een berichtje wanneer je iets gezien hebt!


Let op: Deze tiplijn is niet bedoeld om melding te maken van verdachte situaties of verdachte personen. Schakel hiervoor altijd de politie in via 112 of 0900-8844.

Reacties

Reacties