Twee bedrijfsinbraken met veel geweld

1745

UITGEEST – Tussen zondag 25 maart en maandag 26 maart werd er twee keer ingebroken in bedrijven op de Molenwerf en Westerwerf in Uitgeest.
 
Tussen zondag 25 maart 17:00 en maandag 26 maart 06:00 werd er ingebroken in een bedrijf aan de Westerwerf. Hier was men op het dak geklommen en had men een lichtkoepel op het dak vernield en weggehaald. Vervolgens is men het kantoorgedeelte van het bedrijf in gegaan en de ruimte doorzocht. Voor zover bekend werd hier niets buit gemaakt.
 
In dezelfde nacht tussen 02:00 en 06:00 werd er ook bij een bedrijf aan de Molenwerf ingebroken. Een steunpaal van het hekwerk werd gebruikt om met grof geweld een raam stuk te maken. Ook uit dit bedrijf werd op het eerste gezicht geen goederen weggenomen.
 
Opvallend is dat er ook aan de Molenlei in Akersloot werd ingebroken op dezelfde wijze maar dan in de nacht ervoor. In de nacht van zaterdag 24 maart op zondag 25 maart rond 01.25 uur kwam er een melding van inbraak bij een bedrijf aan de Molenlei. Ook hier heeft men toegang verschaft door het vernielen van ramen.
 
Getuigen die mogelijk iets gezien hebben of camerabeelden hebben waar mogelijk iets op te zien is, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reacties