Twee gewonden bij frontale botsing Assendelft

1697

ASSENDELFT – Zondagavond omstreeks tien over half 8 kwam er een melding binnen bij de hulpdiensten van een verkeersongeluk met beknelling aan Busch en Dam in Uitgeest. Hierop werden diverse ambulance’s, brandweer, politie en het traumateam richting Busch en Dam gestuurd. Echter bleek de melding verkeerd, waardoor hulpdiensten moesten zoeken naar de locatie van het ongeval. Hierdoor ging kostbare tijd verloren ging.


Uiteindelijk bleek de locatie aan de Communicatieweg te zijn in Assendelft. Hier waren twee voertuigen frontaal in de berm tegen elkaar geklapt. Waarschijnlijk hebben de voertuigen allebei een uitwijkmanoeuvre gemaakt waardoor ze in de berm in botsing zijn gekomen.


De twee slachtoffers zijn met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald, en moet spoed richting het ziekenhuis gebracht. Brandweer Uitgeest heeft ook geassisteerd bij het ongeval, aangezien deze werden opgeroepen omdat het ongeval aanvankelijk op Busch en Dam gebeurd zou zijn.

UPDATE 01-10-2012 Politiebericht Zaanstreek-Waterland

Assendelft • Zondagavond zijn twee personen gewond geraakt bij een frontale botsing aan de Communicatieweg West in Assendelft.

Een 77-jarige automobilist uit Assendelft en een 21-jarige automobiliste uit Heemskerk reden elkaar tegemoet op de Communicatieweg. Bij een vermoedelijke inhaalmanoeuvre zijn ze tegen elkaar gebotst en kwamen tot stilstand in de berm. Beide personen moesten bevrijd worden door de brandweer en zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Spoedtransport richting het ziekenhuis:

Reacties

Reacties