Tweetal kraken gokautomaat van der Valk

1361

UITGEEST – AKERSLOOT – Op dinsdagochtend 8 oktober 2019 omstreeks kwart voor elf vond er een diefstal plaats in het casino bij Motel Akersloot aan de Geesterweg te Akersloot.

Een 26-jarige vrouw en een 41-jarige man beiden uit Rotterdam slaagden erin om een gokautomaat te kraken. Toen men ontdekt werd tijdens de diefstal probeerde men er rennend vandoor te gaan. Door personeel van het motel kon de vrouw worden aangehouden.

De man slaagde erin om met de geldcassette er vandoor te gaan. Hij vluchtte vanuit het hotel en rende rechtsaf de Geesterweg op. Men zag de man voor het laatst rennen over het fietspad in de richting van het viaduct richting Uitgeest.

De wijkagenten hoorden van de diefstal en hebben direct gereageerd en zijn richting het viaduct gereden. Zij kwamen de dader niet tegen en deze moest zich ergens verstopt hebben. Volgens een melder via Burgernet was hij voor het laatst gezien bij tuincentrum Spaansen.

De politie heeft de bosschages uitgekamd die gelegen waren langs de Geesterweg en de A9 nabij het viaduct. Daar zag de politie de man tussen bosschages verscholen zitten, waarna de man door de politie is aangehouden. De man en de vrouw zijn voor nader onderzoek ingesloten in Alkmaar.

Reacties

Reacties