Verdachte auto in de Koog

1766

2014-02-19 13.24.05 (Medium)UITGEEST – Woensdagmiddag kwamen er meerdere twitterberichten binnen dat er een verdachte auto met Bulgaars kenteken rondreed aan de Hollandse Tuin & De Witte Hoofden. De Twitteraar had al direct de politie gebeld.
 
Ook wij zijn direct op onderzoek uitgegaan en troffen de auto geparkeerd aan bij de Benesserlaan. Hierna reed deze auto wederom rondjes door de Koog. Op dat moment kwamen wij de wijkagenten tegen. Deze hebben wij op de hoogte gebracht van de situatie. De wijkagenten hebben de auto & inzittenden hierop direct gecontroleerd. Deze bleken op zoek te zijn naar oud ijzer.
 
Aangezien het niet de eerste keer was dat deze auto voor onrust zorgde werd deze verzocht Uitgeest te verlaten. Inmiddels waren al meerdere Uitgeesters in de auto gestapt en deze verdachte auto aan het volgen. Dus tref je zoiets aan, twijfel dan niet en bel direct de politie, de volgende keer is het misschien wel een inbreker. De wijkagent was zeer tevreden over de inzet van Uitgeesters in deze situatie.
 

2014-02-19 13.24.05 (Medium)

Reacties

Reacties